Om os

Bofællesskabet Holmelunden er et nyt samlet Bofællesskab i Hvidovre Kommune. Bofællesskabet består af Fløj A og Fløj B. De to enheder ligger lige ved siden af hinanden, men har alligevel hver sin adresse, nemlig Holmelundsvej 1-3 og Holmelundsvej 5-7.

Hvidovre Kommune ønsker at skabe ét samlet tilbud i form af en socialpædagogisk institution med sundhedsfaglige og pædagogfaglige medarbejdere, som kan være med til at skabe kontinuitet i hverdagen og hvor borgergruppen rummer mennesker med både fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Målet er at skabe synergi for beboerne, hvor en tværfaglig personalegruppe kan imødekomme beboernes behov og ønsker. Dette vil være med til at sikre et bedre kendskab til beboeren og skabe en tryg ramme omkring den enkelte.  

På Bofællesskabet Holmelunden bor der 30 borgere i egne lejligheder.
Der bor 17 i hus 1-3 og 11 i hus 5-7.  

Målgruppen på Bofællesskabet Holmelunden er borgere mellem 18-65 år med nedsat funktionsevne. Det kan være borgere som er udviklingshæmmet, har fysiske og psykiske handicaps, erhvervet hjerneskade, sociale udfordringer eller lignende.

Bofællesskabet Holmelunden er et kommunalt tilbud og beliggende i Hvidovre Kommune.

Luk alle
Åbn alle

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til os via almindelig mail, men hvis din henvendelse indeholder personlige oplysninger, er det en god ide at kontakte os via digital post.

Leder

Annemette Wiwe (konstitueret)

Telefon: 3070 2675

Digital post

Almindelig - ikke sikker - mail

Almindelig mail kan sammenlignes med et postkort. Det vil sige, at andre i princippet kan opsnappe og læse indholdet. Hvis din mail indeholder personfølsomme oplysninger og hvis du ikke har en sikker (krypteret) postkasse, bør du i stedet sende mailen til os via din digitale postkasse på Borger.dk.

Bofællesskabet ligger tæt ved en S-tog station og ved busforbindelser. Derudover ligger der et stort supermarked og indkøbscenter tæt på.

Adresse

Bofællesskabet Holmelunden ligger på Holmelundsvej 1-7.
Holmelundsvej ligger som en sidevej til Hvidovrevej.

Parkering

Der findes få parkeringspladser på Holmelundsvej. Det er gratis at parkere på Holmelundsvej.

Busforbindelse

Buslinje 132 stopper i gåafstand til Bofællesskabet Holmelunden.